Flisearbeider

Fliser kan med på å skape ulike stemninger og effekter i både private og offentlige bygg, og egner seg like godt på gulv som på vegg. Fliser hører dessuten ikke bare hjemme på våtrom eller over kjøkkenbenken, men kan egentlig brukes overalt, både innen- og utendørs i i de alle typer bygg.

Når det skal legges fliser, er det svært viktig å ha kontroll på forarbeid og underlag. Er underlaget ujevnt er det risiko for at flisene også blir liggende ujevnt, og er underlaget ustabilt risikerer du sprekker i både fuger og fliser over tid. Vurdering av underlaget er ofte en jobb som krever erfaring og kompetanse.

Våre fagfolk har erfaring og god kompetanse. Vi legger alle typer fliser i alle størrelser, enten det er snakk om mindre prosjekter for private eller større prosjekter for bedrifter. Om jobben skal gjøre innendørs eller utendørs spiller ingen rolle, vi fikser alt!

Hvorfor velge oss?

Kompetanse

Våre fagfolk har, erfaring, solid kompetanse og god arbeidsmoral

Kvalitet

Høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser.

Service

God kundeoppfølging fra planlegging til utførelse til overlevering.

Kontakt oss!

100% uforpliktende. Vi strekker oss langt for å komme når det passer dere. Pristilbudet sender vi innen 1 uke etter ferdigstilt befaring.